Θα θέλατε να γνωρίζεται πως να επιλέξετε για την επιχείρηση σας ή την οικία σας τα καλύτερα και ανταγωνιστικά προγράμματα φυσικού αερίου και ηλεκτρικής ενέργειας πάροχος ρεύματος Θεσσαλονίκη προμηθευτής?

Ή πώς να αλλάξετε μια υπάρχουσα σύνδεση Ιδιωτικής εταιρείας παροχής; Σας συνιστούμε να επικοινωνήσετε με την epts.gr, την καταξιωμένη εταιρεία ενέργειας. Η Epts.gr είναι ένας από τους κορυφαίους προμηθευτές ενέργειας , ρεύματος και αερίου που προμηθεύουν ενέργεια σε σπίτια και επιχειρήσεις από ανανεώσιμες πηγές ενέργειας.

Για ορισμένες συνδέσεις, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν ανεξάρτητο πάροχο συνδέσεων. Ορισμένες πτυχές των εργασιών σύνδεσης μπορούν να γίνουν από πιστοποιημένο μηχανικό αερίου ή ηλεκτρολόγο. Αξίζει να ζητήσετε σχετικές προσφορές από την εταιρία μας για το ενεργειακό σας συμφέρον. Για νέα εγκατάσταση , προκειμένου να εγκαταστήσετε έναν μετρητή, θα πρέπει να επιλέξετε έναν πάροχο ενέργειας. Για να αποφύγετε καθυστερήσεις, προγραμματίστε το την ίδια στιγμή που προγραμματίζετε τη σύνδεσή σας με τον πάροχο δικτύου.

Πότε μπορεί να χρειαστείτε σύνδεση;

Κόστος σύνδεσης

 1. Εγκατάσταση επιτόπιας παραγωγής – όπου δημιουργείτε τη δική σας θερμότητα ή ισχύ
 2. Η μετακόμιση σε νέο ακίνητο και το φυσικό αέριο ή το ρεύμα δεν λειτουργεί
 3. Θέλετε να μεταφέρετε έναν μετρητή ενέργειας .
  Ο πάροχος δικτύου θα σας παράσχει μια τιμή για το κόστος σύνδεσης του σπιτιού ή της επιχείρησής σας. Σχεδόν σίγουρα θα πρέπει να πληρώσετε για τη σύνδεση εκ των προτέρων.

Η προσφορά σας θα βασίζεται στους ακόλουθους παράγοντες:

 1. πόσος χρόνος θα διαρκέσει.
 2. η τοποθεσία σας. και
 3. Η ποσότητα ενέργειας που θα χρειαστεί να παρέχετε στο ακίνητο. Για τον υπολογισμό του κόστους χρησιμοποιείται μια «μεθοδολογία χρέωσης σύνδεσης». Μπορείτε να το ανακαλύψετε στους ιστότοπους των χειριστών του δικτύου σας. Η epts σας παρέχει πλήρης ενημέρωση.

Τι πρέπει να κάνει ο πάροχος του δικτύου σας;

 1. Άμεσα , να σας δώσει όρους για ενεργειακή σύνδεση., όπου περιλαμβάνονται οι λεπτομέρειες σχετικά με τον τρόπο υπολογισμού της τιμής σύνδεσης.
 2. Να σας παρέχει σαφείς πληροφορίες, ώστε να μπορείτε να συνδεθείτε στο δίκτυο και να κατανοήσετε τη διαδικασία παραπόνων τους. Οδηγίες για τη διαδικασία σύνδεσης, για παράδειγμα.
 3. Να σας αποζημιώσει εάν δεν πληροί προκαθορισμένα πρότυπα απόδοσης.

Αλλάξτε τη σύνδεση αερίου ή ηλεκτρικής ενέργειας.

 1. Εάν πρέπει να αλλάξετε μια σύνδεση στο δίκτυο, επικοινωνήστε πρώτα με τον πάροχο epts.
 2. Επικοινωνήστε με τον πάροχο ενέργειας εάν θέλετε να μεταφέρετε τον μετρητή ενέργειας σας.

By Team